8.7.2015

Ei keijuväkikään enää missään satumetsässä asu. Jos yöllä näkee väikkyviä valoja hylätyssä talossa tai puiston tiheikössä, voi niitä seuraamalla päästä keijumaailmaan... joka on täynnä betonia, PVC-asuja ja sähköjohtoja.

Nyt Syksyn Ruhtinaan ja kaiken keijuväen hallitsijan, kuningas Ruosteenkukan, seitsemän kertaa seitsemän vuotta kestänyt valtakausi on päättymässä. Sen kunniaksi hän järjestää ihmisten maailmassa riehakkaat juhlat, joista ei tule puuttumaan mitään!

Köyhien keijujen katujengit ovatkin jo alkaneet valua paikalle tekemään bisneksiä ja vaihtamaan juoruja. Kenestä tulee uusi hallitsija ruhtinaitten välisessä tanssikamppailussa? Millaiset lait voittaja julistaa? Onko tonttuomisteinen suuryhtiö keksinyt keinon päästä mukaan?

Peli pelataan päivällä, rajatulla kaupunkialueella, ja on tyyliltään enimmäkseen harmiton: rentoa hengaamista, arvoituksia ja ystävällismielistä jengikahnausta. Ensikertalaiset pelaajat ovat tervetulleita.

Bileet alkavat illalla pelin päätyttyä, eivätkä edellytä peliin osallistumista.

Juhliin saa laittautua juuri sellaiseksi urbaaniksi keijuolennoksi kuin haluaa. Sama koskee myös peliä: jokainen päättää ja luo pelihahmonsa itse, ja pelinjohto lisää tarpeen mukaan juonia. Apua hahmon tekemiseen saa tarvittaessa.19.06.
Lisätty tietoa Hovista ja Jengeistä.

08.07.
Ilmoittautuminen auki! Lisätty tietoa käytännön jutuista, mekaniikoista ja maailmasta.

03.08.
Ilmoittautuminen on suljettu.

1.10.
Valokuvia pelistä julkaistu!

2018
Kujakeijujen minipelejä järkätään Turussa satunnaisesti. Ota yhteyttä Mikaan ja kysy!