Käytäntö

Peli on tyyliltään kevyt ja keskittyy - keijuväen konflikteista huolimatta - hyväntuuliseen hauskanpitoon. Tarkoitus ei ole voittaa, vaan että kaikilla on hieno peli. Älä siis huijaa tai “munchkinoi” ja ota muut pelaajat huomioon.

Ikäraja

Illan bileet ovat luonteensa takia ehdottomasti k-18.
Alaikäisten ottamisesta mukaan peliin voidaan neuvotella tapauskohtaisesti.

Asut ja proppaus

Peli ei vaadi erityisen ihmeellisiä asuja: modernit keijut käyttävät paljon kaikenlaista, mitä varastavat ihmisiltä. Kuitenkin, nyt on bileet, eli muutenkin sekalaiselle keijuväelle oiva tilaisuus pukeutua räikeimpiin ja oudoimpiin asuyhdistelmiinsä! Suippokorvat sopivat kaikille, mutteivät ole pakollisia kellekään. Ota kuitenkin huomioon oman keijulajisi proppausohjeet.

Ilmoittautuminen ja pelimaksu

Peliä ei ole rajattu etukäteen: kaikki ilmoittautuneet pääsevät mukaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 3.8. (ellei ilmoittautumisia tule todella paljon, jolloin suljemme ilmoittautumisen aiemmin).

Pelimaksu tulee olemaan 5-10 € pelaajien määrästä riippuen, ja sisältää pelinjälkeisen aterian sekä pääsyn illan bileisiin.

Alustavat aikataulut ja sijainnit

Peli keskittyy Turussa suunnilleen Yliopiston ja Tuomiokirkon väliselle alueelle. Keskeisiä pelipaikkoja ovat mm. Turku-Sali ja Proffan Kellari (Rehtoripellonkatu 4 ja 6). Illan bileet ovat osakuntatalo Uusi-S:llä (Kirkkotie 6).

Peli alkaa n. klo 12 pelaajaryhmille ilmoitetuista paikoista. Peli päättyy n. klo 18 ruhtinaiden tanssikilpailuun Uusiksella, minkä jälkeen on debrief. Pelin jälkeen olevat bileet alkavat Uusiksella n. klo 20.

Turvallisuus

Pelaajat ovat itse vastuussa tekemisistään. Vaikka leikitään keijuväkeä, niin Suomen lakia on noudatettava, ja oman järjen käyttö on pakollista. Sivullisille ei pidä aiheuttaa häiriötä (esim. aloittamalla julkista rähinää tai tukkimalla kulkureittejä).

Vaikka hahmossaan on suotavaa pysyä koko pelin ajan, jos jokin pelitilanne alkaa mistään syystä tuntua itsestä ahdistavalta tai vaaralliselta, se pitää keskeyttää. Esim. “Off-game! Mä en kestä verta yhtään, joo mä tiedän että toi on tekoverta, mut mä haluan nyt pois tästä.” Peli voi jatkua normaalisti, kun tilanne on selvitetty. Jos jokin seikka aiheuttaa huolta, kannattaa ottaa pelinjohtoon yhteyttä.

Kaikilla pelaajilla pitää olla ranteessa näkyvillä punainen pelinauha, josta heidät tunnistaa pelaajiksi. Peliin ei saa tuoda asejäljitelmiä tai muuta vaarallisen näköistä!

Ruoka

Pelin aikana pelipaikoilla on tarjolla naposteltavaa. Varsinaista ruokaa tarjotaan pelaajille pelin jälkeen Uusiksella, ennen kuin bileet alkavat.

Koska ruoan tarjoaminen on myös pelillinen elementti (ks. Kyvyt), kannattaa pelaajienkin pitää jotain syötävää mukanaan pelissä. Muistakaa kuitenkin, että joillakuilla voi olla allergioita (ja pelillisesti, keijuväki voi nirsoilla kaikenlaisista kummallisistakin syistä).

Alkoholi

Koska pelaamme myös baarissa, on parin oluen tai muun nauttiminen sallittua. Emme kuitenkaan halua kenenkään olevan pelissä humalassa! Bileet ovat sitten illalla erikseen.

Bileet

Illalla olevat bileet ovat off-game, ja paikalla tulee olemaan muutakin väkeä. Jos kuitenkin haluaa jatkaa vielä pelin juttujen fiilistelyä if-game -tunnelmassa, siitä voi sopia omien kontaktiensa kanssa pelin jälkeen.