Jengit


Oy Kivikanto Ab

Kansallinen suuryhtiö, joka on onnistunut keräämään melkoisen omaisuuden tekemällä muutamia viekkaita sopimuksia. He ovat myös kehittäneet vastapalveluksia korvaavan valuutan, jota hallinnoivat. Yhtiön Raati elää leveää elämää, sillä aikaa kun köyhiä keijuja kiristetään velkojen avulla tekemään kaikki työt. Tämä ei kuitenkaan riitä yhtiölle, vaan he haluavat itselleen hovien vallan säätää lakeja.

Yhtiön jäsenet pukeutuvat juuri kuin suuryhtiön edustajien voisi odottaa.
Kuolleen Käärmeen Kymmenen Kynttä

Kynnet ovat avoimesti rikollisliiga, joka ei kaihda mitään keinoja. Monet hakeutuvat jengiin sen lupaaman turvallisuuden ja tienestien takia, mutta Kynnet pitävät omistaan huolen hyvän lisäksi myös pahassa. Töppäilystä ja niskuroinnista rangaistaan, eikä jengistä lähdetä kuin saappaat jalassa. Vastapainona hyvästä työstä kyllä palkitaan. Kynsien hierarkiassa tarpeeksi ylös edenneillä on verrattain hyvät oltavat.

Kynnet pukeutuvat kovimpaan mahdolliseen jengityyliin ja pitävät näyttävistä tatuoinneista.

Keltaisten Tiilien Uneksijat

Tiilet keskittyvät elämässä lähinnä tanssimiseen ja tajunnan laajentamiseen - ehkä juuri siksi he ovat kaikkien mielestä jokseenkin harmitonta ja mukavaa porukkaa. He puuhaavat aina seuraavia isoja bileitä, eikä heillä usein ole mitään ottamisen arvoista. Sen sijaan he ovat usein valmiita antamaan apuaan, tai ainakin neuvojaan (riippuen siitä missä kuosissa ovat). Jotkut uskovat vakaasti heidän olevan selvänäkijöitä, mutta he ovat ehkä alkaneet irtautua todellisuudesta itsekin.

Tiilet pukeutuvat suurin piirtein kaikkeen mahdolliseen, kunhan värejä ja kimallusta löytyy.

Villiköynnösten Lehto

Lehto on kuin perhe. Ketään ei hylätä. Monet eivät yksinkertaisesti pärjää kovilla kaduilla. Villiköynnökset keräävät heidät talteen, parantavat takaisin voimiinsa… ja antavat heille piikit. Lehdon mukaan keijujen ei olisi koskaan pitänyt alistua kaupungin ehtoihin, ja he vaativat ihmismaailman jättämistä. Useat vaikuttavat päälle päin lempeiltä, mutta ovat todellisuudessa pelottavan päättäväisiä saattaakseen keijukansat takaisin luonnontilaan vaikka väkisin.

Köynnökset pukeutuvat luonnonläheisesti ja vähän vanhahtavasti.

Salamat

Salamat ovat nuoria keijuja, jotka rakastavat ihmisten kummallisimpiakin kojeita. Heidän mielestään kaikki vanhat valtarakenteet pitäisi panna päreiksi ja maahan juurtuneet vanhukset tuudittaa unille. Tämä tavoite tosin useimmiten jää keskinäisen nokittelun ja spontaanien tempausten varjoon, koska jengi ei ole itsekään millään tapaa järjestäytynyt.

Salamilla on silmiinpistävä kyberpunk-tyyli, johon kuuluvat mustat vaatteet ja neonvärit.

Irronnut Pyörä

Irronnut pyörä on vaelteleva prätkäjengi, joka muodostuu entisistä sotureista, nykyisistä valapatoista ja muista kelvottomista hylkiöistä. Pyörän tyypit kyllä pitävät rellestämisestä, mutta suorastaan rakastavat kunnon tappelua - ainakin jos vastapuoli ansaitsee saamansa löylytyksen.

Irronnut pyörä käyttää mm. paljon nahkaa, niittejä ja kettinkiä.